Авторски права © 2012, Политрејд, Сите права задржани.  

Дома Машини Медиа Бои За Нас Контакт

 

Рајко Жинзифов бр.50

1000, Скопје, Македонија

 

               

++ 389 (2) 321 77 00

 

          

sales@polytrade.mk

Продажба и совети

En Mk Find Us on Map

За Нас

Политрејд е еден од водечките компании за тргување во печатарксата индустрија, како за машини, медии и бои. Го опфаќаме балканскиот регион како, Македонија, Србија, Албанија, Црна Гора и Косово.

Квалитет, професионалност и ефикасност се основните принципи на работа во нашиот тим. Една од основните цели е следењето на современите трендови на пазарот и нивно исполнување.

 

Политрејд обезбедува умни и одржливи производни решенија за своите клиенти во регионот.

 

Ние сме целосно посветени на политиката на квалитет во секој сегмент од нашето работење. Ги извршуваме сите активности со следење на процедурите за врвен квалитет, со цел да стигнеме до конечните резултати кои носат доверба на нашите клиенти.

 

Како доказ за нашата успешна работа Политрејд поседува сертификат за ISO 9001:2008, издадена од страна на реномирана светска компанија.

Нашите магацински простори