Авторски права © 2012, Политрејд, Сите права задржани.  

Дома Машини Медиа Бои За Нас Контакт

 

Рајко Жинзифов бр.50

1000, Скопје, Македонија

 

               

++ 389 (2) 321 77 00

 

          

sales@polytrade.mk

Продажба и совети

En Mk Find Us on Map

Драги потрошувачи

Политрејд е еден од водечките компании за тргување во печатарксата индустрија, како за машини, медии и бои. Го опфаќаме балканскиот регион како, Македонија, Србија, Албанија, Црна Гора и Косово.

Квалитет, професионалност и ефикасност се основните принципи на работа во нашиот тим. Една од основните цели е следењето на современите трендови на пазарот и нивно исполнување.

 

Политрејд обезбедува умни и одржливи производни решенија за своите клиенти во регионот.

Добредојдовте во Политрејд

Набргу ќе бидат објавени материјали кои ќе подлежат на ПОПУСТ!

 

Секогаш можете да ги проверите нашите залихи на:

++ 389 (2) 321 77 00

Или на нашата е-пошта:

sales@polytrade.com.mk

Драги потрошувачи

НОВОСТИ

На мапата можете да го видите нашиот регион на тргување.